Hírek

Hegedű tutti

Próbajáték

A Győri Filharmonikus Zenekar próbajátékot hirdet az alábbi állásra:

Hegedű tutti

A próbajáték időpontja: 2018. április 26., csütörtök, 14 óra

A próbajáték helyszíne: Győr, Richter Terem (9021 Győr, Aradi vértanúk útja 16.)

Tovább

Rómeó és Júlia

Következő előadásához érkezett a Győri Filharmonikus Zenekar új, „17:18”-as hangversenysorozata 2018. február 22-én (csütörtök) 17:18 órakor a Richter Teremben. A bérletsorozat harmadik előadásán is nagyszerű zeneművekkel és természetesen oldott hangulattal várja az érdeklődőket az együttes.

Tovább

A Muzsikáló délután élőben a Richter Teremből

A hivatásossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Győri Filharmonikus Zenekar otthonából, a Richter Teremből élőben jelentkezik a Bartók Rádió népszerű műsora, a Muzsikáló délután 2018. február 23-án 15.00 – 18.00 óra közötti időpontban.

Tovább

Pasztircsák Polina és Dovlet Nurgeldiyev

Jegyátvétel az Operacsillagok koncertre

Ezúton szeretnénk tájékoztatni bérleteseinket, hogy a Richter János hangversenybérletben szereplő, a Zeneakadémián 2018. március 9-én (péntek) megrendezésre kerülő Operacsillagok című előadásra 2018. február 5-től átvehetők a belépőjegyek a Richter Terem jegypénztárában (munkanapokon 10-17 óra között).

Tovább

Adó 1 %

Adó 1 %

Tisztelt Közönségünk!
Új évad előtt áll a Győri Filharmonikus Zenekar. Reméljük, a 2018/2019-os szezonban is legalább annyi örömöt és élményt tudunk nyújtani zeneszerető közönségünknek, mint az elmúlt esztendőben. Továbbra is célunk, hogy a Richter Terem egy kulturális találkozóhely legyen, ahol a kiváló muzsika, a kellemes hangulat és a jó társaság együttese jelent garanciát a felhőtlen szórakozásra.

Tovább

Richter János Hangversenybérlet a Zeneakadémián

Új bérletsorozat a jubileumi esztendőben a Zeneakadémián

Elindult a bérletvásár a Győri Filharmonikus Zenekar új, jubileumi évében, a Zeneakadémián tartandó hangversenysorozatára.

Tovább

Nagyszerű fotók a Carmen előadásról!

A Győri Filharmonikus Zenekar honlapján, a GALÉRIA menü alatt, a nagysikerű Carmen előadásról,  Mekli Zoltán és Krizsán Csaba készített fotóiból tekinthetnek meg válogatást az érdeklődők. Nagyszerű pillanatokat kaptak el és örökítettek meg a fotográfusok!
Érdemes megnézni a képeket, felidézni és újból átélni ezt a nagyszerű előadást.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

A Richter Terem jegypénztárának ünnepi nyitvatartása:

2017. december 23-26. szombat-kedd ZÁRVA
2017. december 27-29. szerda-péntek NYITVA 10.00-17.00 óráig
2017. december 30-31. szombat-vasárnap ZÁRVA
2018. január 1. hétfő ZÁRVA

Tovább

Carmen koncert jegyátvétel

Tisztelt Bérleteseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi, Audi Arénában megrendezett koncertekhez hasonlóan, a 2018. január 5-én megrendezésre kerülő Carmen c. előadásra sem tudnak tisztelt bérleteseink a bérletkártyával bemenni.
Ezért szükséges, hogy helyre szóló, úgynevezett technikai jegyeket adjunk ki a hangversenyre. Ezeket a jegyeket 2017. november 3-tól tudják átvenni a Richter Terem jegypénztárában, hétfőtől péntekig 10-17 óráig.

Tovább

Richter Terem

Richter Terem nyitvatartás

A Richter Terem jegypénztára
2017. november 1-jén, szerdán, ZÁRVA tart.
Nyitás: november 2., csütörtök, 10 óra

Tovább

Oldalak