Hírek

Carmen koncert jegyátvétel

Tisztelt Bérleteseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi, Audi Arénában megrendezett koncertekhez hasonlóan, a 2018. január 5-én megrendezésre kerülő Carmen c. előadásra sem tudnak tisztelt bérleteseink a bérletkártyával bemenni.
Ezért szükséges, hogy helyre szóló, úgynevezett technikai jegyeket adjunk ki a hangversenyre. Ezeket a jegyeket 2017. november 3-tól tudják átvenni a Richter Terem jegypénztárában, hétfőtől péntekig 10-17 óráig.

Tovább

Richter Terem

Richter Terem nyitvatartás

A Richter Terem jegypénztára
2017. november 1-jén, szerdán, ZÁRVA tart.
Nyitás: november 2., csütörtök, 10 óra

Tovább

Requiem

Requiem koncert helyszínváltozás

A Győri Filharmonikus Zenekar ezúton tájékoztatja közönségét, hogy az Istvánffy Benedek hangversenybérlet első, 2017. november 6-i, „Requiem” című előadása a Nagyboldogasszony Bazilika rekonstrukciós munkáinak elhúzódása miatt a Richter Teremben kerül megrendezésre.

Tovább

Richter Terem

Richter Terem nyitvatartás

A Richter Terem jegypénztára
2017. október 23-án, hétfőn, ZÁRVA tart.
Nyitás: október 24. kedd, 10 óra

Tovább

Szulák Andrea

Szulák Andrea koncert

"Világslágerek nagyzenekari kísérettel - aligha kívánhatunk ennél többet-jobbat egy őszi kellemes estéhez… A könnyűzene mára klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiáinak előadásában a Győri Filharmonikus Zenekar partnere a műfaj egyik hazai nagyasszonya, a csodálatos hangú, bámulatosan sokoldalú Szulák Andrea lesz."
 

Tovább

újbérlet

„17:18”-as elnevezéssel indít új hangversenysorozatot a Győri Filharmonikus Zenekar

A már megszokott bérletkínálat mellett megjelenő új, friss bérletsorozat számos nagyszerű újdonságot és innovatív megoldást kínál minden érdeklődőnek, köztük Önnek is.

DE MIT IS TAKAR EZ A NEM SZOKVÁNYOS ELNEVEZÉS, „17: 18”?

Tovább

Richter Terem

Richter Terem nyitvatartás

A Richter Terem jegypénztára
2017. szeptember 14-20-ig technikai okok miatt módosított nyitvatartás szerint fogadja a vásárlókat.

Tovább

Hallgasson ránk a Sándor János hangversenysorozatban is!

A Sándor János hangversenysorozat nyitó előadásán Richard Strauss szimfonikus költeménye, a Don Juan után Budai Sándor, a Győri Filharmonikus Zenekar szólamvezetőjének közreműködésével Kuszevickij fisz-moll nagybőgőversenye csendül fel. A hangverseny záró darabja, a lutheránus egyházzene nagy mestere, Mendelssohn-Bartholdy ünnepi V. szimfóniája a Reformáció 500. évfordulója előtt tiszteleg.

Tovább

Hegedű tutti

Próbajáték

A Győri Filharmonikus Zenekar próbajátékot hirdet az alábbi állásra:

Hegedű tutti

A próbajáték időpontja: 2017. október 17., kedd, 10 óra

A próbajáték helyszíne: Győr, Richter Terem (9021 Győr, Aradi vértanúk útja 16.)

Tovább

LogoHURichterinverz

Büfé pályázati hirdetmény

A Győri Filharmonikus Zenekar (9021 Győr Aradi vértanúk útja 16.), az Önkormányzati vagyonnal való gazdálkodásról szóló 20/2014. (IX. 12.)  Ök. R. vonatkozó fejezetei alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Győri Filharmonikus Zenekar székhelyén lévő, Richter Terem épületében kialakított, 40 fő egyidejű befogadására alkalmas büfé, a hozzá tartozó és az Ajánlatkérő által kijelölt kiszolgáló helyiségek ingatlanrész bérbeadására, büfé üzemeltetésére 5 év határozott időre.

Tovább

Oldalak