Bel Canto Eva Mei-jel

2017. február 15., szerda, 11:34
eva_mei_3.jpg

Miklósa Erika, Ramón Vargas és Celeng Mária után egy újabb világsztár operaénekessel ad közös koncertet a Győri Filharmonikus Zenekarral. Eva Mei, napjaink egyik legkiválóbb ünnepelt szopránja a nemzetközi operaélet legfontosabb színpadjain kápráztatta el már közönségét.

1990-ben a bécsi Állami Operaházból indult el pályafutása, amelynek során fellépett már a londoni Royal Hallban, a milanói Scalabán, a berlini Operaházban, - hogy csak a legfontosabbakat említsük – és most, 2017. március 3-án, pénteken 19 órakor a Richter Teremben ad koncertet, hogy a „Bel Canto” (Szép ének)  műfaj egyik leghitelesebb tolmácsolójaként Donizetti és Verdi legszebb operaáriái, - közjátékai csendüljenek fel

.

Gerard Korsten

A hangverseny érdekessége, hogy a karmesteri dobogóról férje, a dél-afrikai születésű karmester, Gérard Korsten fogja vezényelni a Győri Filharmonikus Zenekart, aki két évvel ezelőtt egy nagysikerű koncerten már bemutatkozott a győri közönségnek.

Érdemes lesz velünk tartani ezen a koncerten, amelyen pazar előadásban hallgathatják meg az olasz operaművészet legkiválóbb dallamait.

Jegyek kaphatók a Richter Terem jegypénztárában, és a Jegymester hálózatában!

Vissza