Budapesti koncertjeink

2017. január 17., kedd, 15:03
Brahms

A Győri Filharmonikus Zenekar két budapesti hangversenyét szeretnénk figyelmébe ajánlani:
1. Brahms-maraton a Művészetek Palotájában
A Budapesti Fesztiválzenekar és a Művészetek Palotája közös szervezésében 2017. január 22-én, immár 10. alkalommal kerül sor egy klasszikus zeneszerző életművének bemutatása egy egész napos koncertsorozat keretében.

Csajkovszkij, Bach, Beethoven, Bartók, Mozart, Schubert, stb. után az idei zenei-maraton főszereplője Brahms lesz. A szervezők felkérésre idén a Győri Filharmonikus Zenekar is bemutatkozik a rendezvénysorozat keretében, előadásunkban a német zeneszerző

II. (D-dúr) szimfóniája csendül fel. Együttesünket Berkes Kálmán vezényli. A 12:30 órakor kezdődő hangversenyre 990.- Ft-ért lehet jegyet vásárolni a Jegymester hálózatában.
(A jegyvásárlást a következő linkre kattintva érhetik el: http://www.jegymester.hu/hun/Event/2001483/2-szimfonia)
Bízunk benne, hogy sok ismerős arcot köszönthetünk bérletesünk közül ezen a hangversenyünkön is.

2. Kelemen Barnabás és a Győri Filharmonikus Zenekar a Zeneakadémián
Zenekarunk szinte minden évadban fellép Magyarország legfontosabb zenei színpadán, a Zeneakadémián. Idén sem lesz ez másképp! 2017. április 18-án, 19:30 órakor adunk közös koncertet a Kossuth-díjas hegedűművésszel, Kelemen Barnabással a Zeneakadémia Nagytermében. A hangverseny programján Csajkovszkij D-dúr hegedűversenye és Schubert I. (D-dúr) szimfóniája csendül fel, vezényel Berkes Kálmán, együttesünk művészeti vezetője.

Kelemen Barnabás

A Győri Filharmonikus Zenekar szeretné, hogy bérleteseink közül is minél többen részt tudjanak venni ezen a hangversenyen. Ennek érdekében – megfelelő számú jelentkező esetén – buszos utazást szervezünk Győrből erre az előadásra.
A koncertre jegyek kaphatók a Richter Terem jegypénztárában, illetve – ha igénybe kívánja venni a buszos utazást is -, szintén a Jegypénztárunkban tud jelentkezni munkanapokon nyitvatartási (10:00-17:00) idő alatt. (Tel.: 80/20 50 15)
Éljen a lehetőséggel, utazzon velünk a Zeneakadémiára!

Vissza