Rómeó és Júlia

2018. február 8., csütörtök, 11:59

Következő előadásához érkezett a Győri Filharmonikus Zenekar új, „17:18”-as hangversenysorozata 2018. február 22-én (csütörtök) 17:18 órakor a Richter Teremben. A bérletsorozat harmadik előadásán is nagyszerű zeneművekkel és természetesen oldott hangulattal várja az érdeklődőket az együttes. A koncert műsorán először Paul Dukas, Goethe balladája nyomán íródott, A bűvészinas című műve csendül fel, amelyet a Walt Disney stúdió is nagy sikerrel „rajzolt” meg Mickey Mouse főszereplésével. A kb. 60-70 perces hangversenyen második műve Shakespeare halhatatlan, Rómeó és Júlia című drámáját színpadra álmodó Prokofjev-balettből készült két szvitből hangzik el válogatás. A délutáni hangverseny karmestere Alastair Willis, aki már több alkalommal vezényelte a Győri Filharmonikus Zenekart.

Az előadásra jegyek kaphatók a Richter Terem jegypénztárában és a Jegymester hálózatában, vásárolja meg online kényelmesen!

És ne felejtsék! Az előadás ideje alatt működik a „Richter-ovi” a Richter Teremben, ahol szakképzett óvónők, gyermekfelügyelők gondos odafigyeléssel vigyáznak a gyermekekre, akiknek szülei közben élvezhetik a Győri Filharmonikus Zenekar nagyszerű délutáni koncertjét!

A legutóbbi koncerten egy klassz riport készült a 17:18 hanversenysorozatról. Érdemes belenézni!

Találkozzunk a Richter Teremben Éppen időben, 17:18 órakor!

Vissza