Új bérletsorozat a jubileumi esztendőben a Zeneakadémián

2018. január 19., péntek, 12:46
Richter János Hangversenybérlet a Zeneakadémián

Elindult a bérletvásár a Győri Filharmonikus Zenekar új, jubileumi évében, a Zeneakadémián tartandó hangversenysorozatára.
A hivatásos zenekarrá válásának 50-dik évfordulóját ünneplő Győri Filharmonikus Zenekar különleges, Richter Jánosról, a győri születésű, világhírű karmesterről elnevezett hangversenybérletet indít 2018-ban a Zeneakadémián. A világsztárokat felvonultató, négy hangversenyből álló sorozatban a nemzetközi zenei színpadok ünnepelt sztárjai fogadták el az együttes meghívását, és lesznek partnerei ezeken a jeles koncerteken. Az első előadáson Pasztircsák Polina és Dovlet Nurgeldiyev sztárénekesek áraiestje hangzik el, amelyet Sergei Nakariakov világhírű trombitaművész koncertje követ. A bérlet harmadik hangversenyén, a 2015. évi Csajkovszkij verseny győztese, Dmitry Masleev zongoraművész fog együtt zenélni a filharmonikusokkal, akinek ez lesz a debütálása Magyarországon. A bérletsorozat záró előadásán pedig a nemzetközi zenei színpadok világsztárja, Sarah Chang hegedűművésznő fogja elkápráztatni a Zeneakadémia közönségét. A sorozat nyitó előadásán dr. Győriványi Ráth György, a Nizzai Filharmonikus Zenekar zeneigazgatója fog vezényelni, míg a további hangversenyek dirigense a Liszt-díjas, Érdemes Művész, a zenekar művészeti vezetője, Berkes Kálmán lesz.
A kivételes koncertsorozatra már kaphatók bérletek, amelynek megvásárlásával kedvezményesebben tudják az érdeklődők meghallgatni az egyes előadásokat.
Bérletek kaphatók a Jegymester hálózatában és a Zeneakadémia jegypénztárában!
Siessen, ne maradjon le erről a nagyszerű hangversenysorozatról!

Vissza