„17:18”-as elnevezéssel indít új hangversenysorozatot a Győri Filharmonikus Zenekar

2017. október 3., kedd, 13:29
újbérlet

A már megszokott bérletkínálat mellett megjelenő új, friss bérletsorozat számos nagyszerű újdonságot és innovatív megoldást kínál minden érdeklődőnek, köztük Önnek is.

DE MIT IS TAKAR EZ A NEM SZOKVÁNYOS ELNEVEZÉS, „17: 18”?

Egyszerre utal a 2017/2018-as évadra, a Győri Filharmonikus Zenekar ünnepi szezonjára, de az igazi jelentése: a hangversenyek kezdési időpontja. Persze rögtön megkérdezhetik, hogy miért kell ilyen korán kezdeni egy hangversenyt?! A válasz igen egyszerű: hogy MINDENKINEK LEGYEN IDEJE EGY NAGYSZERŰ KLASSZIKUS ZENEI HANGVERSENYRE. Nagyon sok jelzés és észrevétel érkezett hozzánk, hogy az esti 19.00 órás koncertkezdésre nem mindig tudnak ideérni, - főleg a Győr környéki településekről –, meg hogy nincs, aki vigyázzon a gyerkőcökre…., meg hogy már fáradtak esténként, még egy hosszú előadásra elmenni…, meg hogy, jaj de messze van így munka után az a Richter Terem….
Meghallgatva ezeket az észrevételeket, és gondolva mindazokra, akik távolabb élnek Győrtől, vagy kisgyermekeik miatt nehezebben tudják úgy szervezni életüket, hogy egy tartalmas kikapcsolódás, egy szép hangverseny is beleférjen az életükbe:

TÁMADT EGY ÖTLETÜNK!

Legyen egy olyan hangversenysorozatunk, amelynek koncertjei 60-70 percben kínálják a klasszikus zene gyöngyszemeit… Amelyek nem este, hanem délután, - ÉPPEN IDŐBEN -, 17:18 órakor kezdődnek közvetlenül a munka után, és kínálnak lehetőséget egy tartalmas kikapcsolódásra…

Egy olyan helyszínen, ahol a koncert ideje alatt szakképzett pedagógusok vigyáznak a gyermekekre, vagy ahol a fiatalok is meghallgathatják a koncertet…
Egy olyan koncertteremben, ahová nem kell túlöltözni, és könnyed hangulatban lehet kikapcsolódni…

Nos igen, a 17:18-as hangversenysorozat ilyen lesz, ezeket a lehetőségeket kínálja mindenkinek!

A NÉGY előadásból álló bérletsorozatban a zenekar évados koncertjeiből hallgathatnak meg nagyszerű válogatást az érdeklődők. A bérletben Berkes Kálmán koncertjeiből, Bényi Tibor hangversenyéből, Alastair Willis amerikai karmester műsorából, és Gérard Korsten programjából szerepelnek művek, amelyek izgalmas bepillantást nyújtanak a Győri Filharmonikus Zenekar 2017/2018-as évadénak műsorába.

A Győri Filharmonikus Zenekar a gyermekes családokra is gondol. A „17:18”-as koncertek alkalmával a Richter Terem épületében, külön erre az alkalmakra gyermekmegőrző fog működni képzett óvónők, gyermekfelügyelők közreműködésével, akik gondos odafigyeléssel foglalkoznak a gyermekekkel.
Tehát minden adott ahhoz, hogy mindenki részese legyen a Győri Filharmonikus Zenekar 2017/2018-as évadának!
Most már nem lehet kifogás a kezdési időpont!
Találkozzunk 17:18 órakor a Richter Teremben, mert nálunk
MINDENKI JÁTSZIK!

Az Ön zenekara

Bérletek már vásárolhatók a Richter Terem jegypénztárában és online a Jegymester hálózatában.
Bérletár: 11 000 Ft

Vissza