Bérletmegújítás a 2019/20-as évadra

2019. május 23., csütörtök, 13:53

Új évadunk szlogenje – Felfedezések – jól tükrözi az előttünk álló szezon kínálta számos, felfedezésre váró érdekességet. De mit is takar ez a szó, hogy Felfedezések? Egyrészt lehetőséget jelent olyan karmesterek, művészek és zeneművek megismerésére, akikkel, amelyekkel eddig még nem találkozott hallgatóságunk. De jelenti egyúttal az újrafelfedezés kivételes élményét is, amelynek során olyan zeneművekkel, vagy éppen közreműködőkkel találkozhat közönségünk, akik régen szerepeltek műsorunkban, ugyanakkor újdonságként szolgálhatnak minden érdeklődőnek. Biztosak vagyunk benne, hogy ajánlatunk lehetőséget teremt arra, hogy a zenei (újra)felfedezések során a klasszikus zene értékeinek újabb dimenzióit tudjuk közönségünk elé tárni. Az elmúlt tíz év alatt kialakított bérletstruktúra, a sikeres műsorok és hangversenyek sora, az elért szakmai nívó, a világsztárok zajos győri vendégszereplései mind-mind garancia arra, hogy ránk bízhatják magukat új évadunk zenei felfedezései során a programválasztásban. Újdonságokkal, innovatív elemekkel szolgálunk úgy, hogy közben a tradíciónkban rejlő értékeink mentén ki tudjuk szolgálni a klasszikus zene kincseivel közönségünket.
Az egyes hangversenysorozatok programjai már elérhetők honlapunkon (www.gyfz.hu), ide kattintva tájékozódhat a részletes műsorról. Kérjük, tekintse át kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legjobban tetszőt!
Régi bérlettulajdonosainknak természetesen fenntartjuk a jogot, hogy megtartsák megszokott helyüket, így Ön is 2019. május 21-től június 12-ig újíthatja meg bérletét jegypénztárunkban. Amennyiben más helyre szeretné megváltani bérletét, kérjük, igényét ebben az időszakban személyesen jelezze a Richter Terem jegypénztárában. Új bérletek vásárlására 2019. június 13-tól június 28-ig lesz lehetőség, július 1-től augusztus 23-ig jegypénztárunk zárva tart.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a június 5-ig meg nem újított bérletes helyeket felszabadítjuk, és 2019. június 7-től az újonnan érkező bérletvásárlók részére értékesítjük.
A következő évadunkra is érvényes akciónk, mely szerint 20%-os kedvezménnyel veheti meg új bérletét az, aki egy új bérletvásárlót hoz magával (Nikisch, Richter, Varga, Sándor és Istvánffy bérletek esetén). Az engedményt csak az azonos időben történt bérletvásárlás esetén tudjuk biztosítani.
Bízunk benne, hogy új évadunkban is közönségünk sorában köszönthetjük Önöket!
Bízza ránk magát, és fedezzük fel közösen a 2019/2020-as évadot!

Vissza