Carmina Burana

2021. június 1., kedd, 11:41
Carmina Burana GYFZ

Carl Orff Carmina Burana című műve a múlt század egyik ikonikus alkotása. Visszavezet bennünket a régmúltba, megidézi a Világot teremtő és mozgató őserőt, egyesíti a természetet a szerelem élményével. 
A Kékfrankos hangversenybérletben meghirdetett június13-ai program egy nagyszabású összefogás eredményeképpen születik meg a kivételes helyszínen, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. A Carmina Burana című művet a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában élvezhetik, Oberfrank Péter dirigálásával.

A sodró erejű mű szólistái Rácz Rita, Szappanos Tibor és Haja Zsolt mellett közreműködik a  Budapesti Lantos Kórus, a Győri Liszt Ferenc Kórus és a Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Kórus, valamint a Sonitus Scarbantiae Nőikar. 
A Győri Filharmonikus Zenekar Kékfrankos hangversenybérlete ismét felejthetetlen élményt  kínál egy felejthetetlen helyszínen június 13-án 20 órától!

Jegyek már kaphatóak a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ jegypénztárában (9400 Sopron, Liszt F. u. 1.) és az Interticket hálózatában!

Vissza