Dal, Virtus, Szenvedély - Újévi Operett és Musical Gála az Audi Arénában

2019. december 10., kedd, 12:48

Újévi zenekavalkáddal indul 2020 a győri Audi Arénában

A legnépszerűbb operett és musical slágerek csendülnek fel január 2-án a győri Audi Arénában. A Dal, virtus, szenvedély fantázianevű esten a Budapesti Operettszínház művészei lépnek színpadra, akiket a Győri Filharmonikus Zenekar kísér majd. Az élményt kiváló táncművészek, különleges koreográfiák és jelmezek teszik teljessé.

A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái már megannyiszor meghódították a világot, és teszik ezt ezúttal is, a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában. A musical világ hazai sztárjai hamarosan Győrött mutatkoznak be az évindító koncerten.

Az est fellépői a Budapesti Operettszínház kiemelt művészei: Fischl Mónika, Dolhai Attila, Oszvald Marika, Peller Károly, Kállay Bori, Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Szendy Szilvi, Laki Péter, Gubik Petra, Sándor Péter, Simon Brigitta és Pataki Adorján. A koncerten közreműködik a méltán elismert és népszerű Győri Filharmonikus Zenekar Rácz Márton vezényletével. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája Kállay Bori lesz.
 
Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből: többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb műveiből. Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk, olyan népszerű művekből, mint A mosoly országa, a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

„Ezek az újévi esték olyanok, mint egy jófajta tűzijáték. Ismert dallamok, ismert arcok, közel két órán át. Ezekkel a koncertekkel mi örömet, élményt szeretnénk szerezni, miközben még jobban megismertetjük és megszerettetjük a közönséggel ezeket a műfajokat.” – mondja Vadász Dániel producer.

JEGYEK KAPHATÓK:
Győri Látogatóközpont / Tourinform Iroda
Online jegyvásárlás kezelési költség nélkül: gag.jegy.hu
A koncert szervezői: az Operettissima Kft. és GAG Management

További információ: office@operettissima.com

Vissza