Dogadin

2021. május 27., csütörtök, 09:02
Dogadin Győri Filharmonikus Zenekar

Nagy öröm számunkra, hogy a járvány lecsengő, mindannyiunk számára megnyugtatóbb szakaszába érkezett. A várva várt újranyitással elérkezett a pillanat, megnyitottuk a Richter Terem ajtaját. Ez azonban óvatosságra int mindannyiunkat, hiszen továbbra is az Önök és társulatunk egészségének védelme és biztonsága a legfontosabb. A Richter János hangversenybérlet június 1-én 19 órára meghirdetett Dogadin című hangversenyét közönség előtt rendezzük meg.  

Bérletes nagykoncertünkön felcsendül Dohnányi Ernő Szimfonikus percek,  E. Chausson Poéme hegedűre és zenekarra és C. Saint-Saëns Bevezetés és rondo capriccioso című műve, a második félidőben P. I. Csajkovszkij II. (c-moll) szimfóniáját hallgathatják meg. Társulatunkat Berkes Kálmán dirigálja június 1-én 19 órától a Richter Teremben, a programot a Bartók Rádió rögzíti, és egy későbbi időpontban műsorára tűzi. 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a jogszabályi rendelkezések értelmében azok látogathatják a koncertet, akik rendelkeznek már védettségi igazolvánnyal, melynek érvényességét a Richter Teremben való belépéskor kollégáink ellenőriznek majd. 
A Dogadin programmal a Győri Filharmonikus Zenekar a megelőző nap, azaz május 31-én 19 órától a székesfehérvári Vörösmarty Színházban lép fel. A hangversenyt élőben közvetíti társszervezőnk, a Filharmónia Magyarország Facebook és YouTube csatornáján. További információkért kérjük kattintson IDE!

Vissza