Dunaszerdahelyen is varázsolunk!

2023. október 9., hétfő, 14:06

A Dunaszerdahely Filharmonikus Bérlet 2023/24 nyitóprogramjában a filmzenéé lesz a főszerep. Közönségünket egészen Hollywoodig repítjük a jól ismert dallamok szárnyán a Papp László Sportarénában. A november 13-i filmzenekoncerten John Williams, Hans Zimmer, James Horner, Alan Silvestri és Brian Tyler szerzeményeiből válogatunk, hogy közönségünk újraélhesse többek között a Moulin Rouge, a Star Trek, a Star Wars és a Skyfall, valamint A Karib-tenger kalózai című mozik felejthetetlen pillanatait. Zenekarunkat a műfaj kiváló ismerője, Alex Johansson dirigálja. A fantasztikus est műsorvezetője a női szívek meghódítója, Kautzky Armand lesz, közreműködik Wolf Kati és Kocsis Tibor, valamint a VoiceStation Énekegyüttes.

Ezt követően fantasztikus báli szezont ígérünk a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Érkezik a világhírű magyar szoprán, Rost Andrea, aki csodás énekesi karrierjének legendás áriáit, dalait és örökzöldjeit villantja fel a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével és a kiváló Silló István vezényletével.

A bolondos április önfeledt szórakozást kínál Orosz Zoltán harmonikaművésszel. Virtuóz zenei párbeszédek, szenvedélyes előadásmód, különleges zenei stílusok Mozarttól az argentin tangóig, a francia sanzontól a Balkán zenei világán át - ezt ígéri a Győri Filharmonikus Zenekar koncertje Rácz Márton vezényletével.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, bérletét a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ jegypénztárában, illetve online tudja megvásárolni, mintegy 36 EUR értékben, mely nem tartalmazza a novemberi budapesti utazás költségeit.

Szeretettel várjuk koncertjeinkre a 2023/24-es évadban is!

Győri Filharmonikus Zenekar

Vissza