Ép testben ép lélek!

2023. április 20., csütörtök, 17:37

Mindannyian kívülről fújjuk az alapbölcsességet: ép testben ép lélek!  Társulatunk művészei, ahogy feltehetőleg közönségünk tagjai is, naponta több órát ülnek, hiszen egy-egy sikeres koncert alapfeltétele az azt megelőző próbafolyamat. A csodálatos hangszerek megszólaltatása is kellőképpen igénybe veszi az izmokat és az ízületeket. Kiemelten fontosnak tartjuk művészeink egészségének megőrzését. A heti szintű aktív sport nemcsak, hogy növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert, de fokozza a koncentrációt  és javítja a közérzetet is. Erre most mindannyiunknak nagy-nagy szüksége van!

A SpeedFit győri cégekkel, vállalatokkal való együttműködése nem újkeletű, ehhez  csatlakozott a Győri Filharmonikus Zenekar is. A 25 darab háromhavi kedvezményes bérlet hamar gazdára talált, az eredmények magukért beszélnek, művészeink zsúfolt napirendjébe beépült a mozgás.

Most Ön következik, ha eddig hezitált és kifogásokat keresett volna, mi megtesszük az első életmódváltó lépéseket! Ha szereti a komolyzenét és bérletese a Győri Filharmonikus Zenekarnak, akkor most 1000 Ft kedvezménnyel tud edzeni a SpeedFitben, erről bővebben információkat a SpeetFit weboldalán olvashat.  Akinek pedig SpeedFit bérlete van, az most 20% kedvezménnyel vásárolhat Győri Filharmonikus Zenekar bérletet, illetve jegyet!

Ne habozzon, vágjon bele, hiszen ép testben ép lélek!

Vissza