Ingyenes, fergeteges buli a Dunakapu téren!

2023. június 7., szerda, 14:48

Óriási ingyenes bulira számíthanak mindazok, akik részesei lesznek a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar közös crossover produkciójának június 8-án csütörtökön 21 órától. A nagyszabású zenei utazáson a győri közönség elsőként élheti át a POP, ROCK, DISCO, FUNKY című előadást, mely közös turnéjuk nyitóeseménye a Dunakapu téren.

A szimfonikus szuperkoncert kirobbanó zenei élményét a nyolcfős Melody Maker show-koncert zenekar, a Győri Filharmonikus Zenekar ötven művésze, három vokalista garantálja a szabadtéri helyszínen. A profi zenészekből és énekesekből álló Melody Maker formációt a ’90-es évek magyar sztárzenekarok muzsikusai alapították: Bebe a Back II Black-ből, Bedhy a Bestiákból és Julian a ShyGys csapatából. Az est karmestere Rácz Márton.

A felhangzó slágerek medley, azaz egyveleg formájában szólalnak meg, mely a legismertebb hazai és külföldi dallamokat fűzi egymásba. A nagyszabású est egyedülálló látvány- és zenevilágot, a színpadi koreográfiát, fény- és hangtechnikát ígér. A szimfonikus szuperkoncert ingyenesen látogatható.

Nagy szeretettel várjuk!

Győri Filharmonikus Zenekar

Vissza