James Bond dívái

2022. július 28., csütörtök, 10:29

Bizony magasra tette a lécet a Győri Filharmonikus Zenekar Kékfrankos koncertsorozatával. Júniusi nyitóprogramján,  aThe music of James Bond című estén Alex Johansson vezényletével, a társulat a 007-es ügynökről szóló sorozat leghíresebb zenéit játszotta elképesztő, fergeteges sikerrel a Fertőrákosi Barlangszínházban. Akik szeretnék e kivételes élményt megismételni vagy bepótolni, azoknak ott a helyük Győrben a Városi Egyetemi Csarnokban 2022. október 20-án 19 órakor.

Az est műsorvezetője Rákász Gergely orgonaművész, aki megjelenésével és könnyed eleganciájával kiválóan hozza a James Bond-filmek jellegzetes stílusát és szellemességét. A kivételes est csúcspontját kétségkívül a három meghívott énekesnő szereplése jelenti. A bécsi születésű, osztrák zenetanár és török operaénekes lánya, Nazide Aylin, a szintén osztrák Missy May énekesnő, színésznő, műsorvezető és Maya Hakvoort holland származású musicalszínésznő olyan természetességgel éneklik az ismert dalokat, mintha egyenest a forgatásokról jöttek volna. Színpadi jelenlétükkel és hangjukkal mindenkit elvarázsolnak, előadásukat a közönség vastapssal jutalmazza. Visszatérő vendégei az európai operaházaknak, zenés színházaknak, repertoárjukon előkelő helyen szerepelnek a Bond-filmek szerzeményei.

Igazi show-ban lesz része mindazoknak, akik jegyet váltanak a Győri Filharmonikus Zenekar The music of James Bond estjére 2022. október 20-án. 

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/the-music-of-james-bond-138592/862540

Vissza