Járványügyi óvintézkedések

2020. szeptember 24., csütörtök, 14:33

Tisztelt Közönségünk! 

A Győri Filharmonikus Zenekar (GyFZ) igazgatósága a jelenlegi járványügyi helyzetben a vírus további terjedését megakadályozó intézkedési tervet dolgozott ki, melynek érvényessége kiterjed a GyFZ valamennyi művészére, alkalmazottjára, illetve a közönség tagjaira.

 

Rendelkezések, intézkedések

•    A Richter Terem épületébe szervezett hangversenyeket tünetmentes nézők látogathatják.
•    A hangversenyek alkalmával a GyFZ munkatársai a bejáratnál érintésmentesen ellenőrzik az érkezők testhőmérsékletét. Amennyiben az 37,3 oCelsius fok vagy azt meghaladó érték, és az ellenőrző mérés alapján is hasonló érték születik, úgy a látogató a Richter Terembe nem léphet be.
•    A GyFZ gondoskodik érintésmentes kézfertőtlenítő automaták elhelyezéséről a Richter Teremben, közönségforgalmi területeit naponta többször fertőtlenítteti. 
•    A közönségforgalmi területeken dolgozó kollégáknak kötelező a maszk és kesztyű használata, kivéve a jegypénztárban dolgozó kollégát. 
•    Hangversenyek alkalmával a beengedéskor a főbejárat ajtajait – a megszokottól eltérően - az előadás kezdetét megelőző̋ egy órával, a hangversenyterem ajtajait pedig fél órával korábban nyitjuk, hogy megelőzzük az előcsarnokban kialakuló torlódást.
•    A közönségforgalmi területen, illetve a nézőtéren a maszk használata kötelező.
•    A Richter Teremben előadások alkalmával a megszokottól eltérő, nagyobb intenzitású légcsere történik, amely nagyobb zajhatással járhat.
•    Jegypénztárainkban történő fizetéskor javasoljuk a bankkártya használatát, illetve lehetőséghez mérten az adott koncertre szóló belépőjegyeket elővételben, vagy online módon vásárolják meg, hogy elkerüljük az esetleges torlódást.

 

Tájékoztatás 

Felhívjuk figyelmüket, hogy közönségünket jól látható módon a helyszíneken, továbbá hírlevélben és a GyFZ honlapján folyamatosan tájékoztatjuk az egészségügyi szabályok fokozott betartásának szükségességéről, a bevezetett intézkedésekről, vagy azok feloldásáról (kötelező hőmérsékletmérés, kötelező orrot és szájat elfedő maszkhasználat).
A Győri Filharmonikus Zenekar bízik abban, hogy a bevezetett intézkedések segítenek a járványhelyzet mielőbbi normalizálódásában, és hamarosan a megszokott módon fogadhatjuk közönségünket.

 

Győr, 2020. szeptember 24.


Győri Filharmonikus Zenekar
 

Vissza