Köszönjük nektek, veletek vagyunk!

2021. március 26., péntek, 10:50
Köszönjük Csiky Győri Filharmonikus Zenekar covid összefogás kultúra

Köszönjük nektek, veletek vagyunk!

Több városi kulturális intézmény, köztük a Győri Filharmonikus Zenekar is csatlakozott a Kaposvári Csiky Gergely Színház "KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK" elnevezésű kampányához. 

“Főszerepben a frontvonalban dolgozók” -  hosszú hónapok óta nem zúghat a taps a nézőterekről, az idei  színházi világnapon, azaz március 27-én a csatlakozó intézmények művészei, így a Győri Filharmonikus Zenekar tagjai is arra buzdítanak mindenkit, hogy az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánlják fel: az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, és harcolnak a  Covid-19 vírussal szemben. Az  előadások, a koncertek  kezdési időpontjában, azaz  19 órakor szombaton otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre, és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és az egészségünkért harcolnak!

A Csiky Gergely Színház "KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK" kampányával szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát. Közös taps a frontvonalban szolgálók tiszteletére! – 2021. március 27-én, 19 órakor - a színházi világnap alkalmából. 

A jótékony kezdeményezésről dr. Fülöp Péter színházigazgatót, helyettes kulturális államtikárt kérdezte Munkatársunk, Farkas Mónika.

 

Vissza