Közvetlenül - soha nem látott évad a Győri Filharmonikusoknál

2022. szeptember 9., péntek, 15:06

2022 augusztusában útjára indította Közvetlenül mottójú, több szempontból is rendhagyó évadát. Változtattunk az eddig megszokott bérletstruktúrán, az évadot négy nagy bérlettel és a családi 17:18-as sorozattal indítjuk útjára. Fontos, hogy a bérletárak nem emelkedtek, sőt, ugyanazért az árért több koncertet is kapnak a zenebarátok. A Nikisch-bérletben 7, a Varga, a Richter és a Sándor-bérletekben 5-5-5 hangversenyt kínálunk. Mostantól egy-egy hangverseny több bérletben is helyet kap, így sokkal szabaddá válik a közönség, élhet a választás jogával, remélhetőleg mindenki megtalálja majd a neki tetsző hangversenyt.

A Nikisch Artúr Hangversenybérlettel indítjuk útjára az őszi koncertkínálatot, Berkes 70 - művészeti vezetőnk és karmesterünk 70. születésnapját  ünnepeljük közönségünkkel és Ránki Dezső zongoraművésszel, valamint Juhász Előd zenetörténésszel szeptember 21-én. Azt követi egy újabb ünnepi alkalom, A zene világnapi koncertet Rajna Martin vezető karmester dirigálja szeptember 29-én. A Fertőrákosi Barlangszínházban már óriási sikert arató James Bond filmzenéit játsszuk három elképesztő hangú énekesnővel a Győr Városi Egyetemi Csarnokban október 20-án.

Közvetlenül – fontos számunkra a személyes viszony közönségükkel, jelenlétük most még fontosabb számunkra, mint valaha. A nagyérdemű barátibb megszólításával remélhetőleg a komolyzene és ezzel együtt művészeink is közelebb kerülnek hozzájuk. Lehetőséget teremtünk, hogy zenekari tagjaink felfedjék valódi énjüket, teret engedünk a humornak és a mosolynak, ami jellemzi őket a mindennapokban.

Vissza