Megtartva évad - regisztrált bérletkártya átvétel

2020. augusztus 5., szerda, 08:21

Tisztelt közönségünk, bérlettulajdonosok!

Mindenekelőtt a Győri Filharmonikus Zenekar szeretné megköszönni segítő hozzáállásukat és türelmüket az új, a 2020/2021-es évadra szóló „Megtartva” elnevezésű, ingyenes bérletkártyával kapcsolatos adminisztratív teendők miatt. Az Önök által beküldött és beérkezett regisztrációs adatlapok feldolgozását folyamatosan végzik munkatársaink annak érdekében, hogy megfelelő módon tudjanak hozzájutni új bérletkártyájukhoz.

A Richter Terem jegypénztára augusztus 10-től várja közönségét a szokásos nyitvatartási időben. Annak érdekében, hogy a bérletátvétel során elkerüljük a tumultust, a hosszú várakozást, illetve gondoskodni tudjunk a javasolt egészségügyi ajánlások betartásáról, az ingyenes bérletkártyák átvételét hangversenybérletenként, külön-külön időpontra jelöltük ki.

A Nikisch Artur és a Kamarazenekari bérlettulajdonosok augusztus 10-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.
A Richter János és az Istvánffy Benedek bérlettulajdonosok augusztus 17-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.
A Sándor János és a Flesch Károly bérlettulajdonosok augusztus 24-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.
A Varga Tibor és a 17:18 bérlettulajdonosok augusztus 31-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.

Amennyiben több bérletsorozatban is rendelkeznek bérletkártyával, úgy az első alkalommal már összes új bérletet át tudják venni. Kérjük, hozzák magukkal az elmúlt évad bérletkártyáját, ugyanis e nélkül nem áll módunkban kiadni az új bérletkártyát. Amennyiben több személy nevében kívánják átvenni az új bérletkártyát, úgy szintén azt kérjük, hozzák magukkal az összes bérletkártyát!

Fontosnak tartjuk, hogy közönségünkkel hatékonyan tudjunk kapcsolatot tartani! Amennyiben a regisztrációs adatlapon email címet adtak meg, kérjük, hogy folyamatosan ellenőrizzék az elektronikus címhez tartozó levélszemét (Spam) postafiókot, hogy levelünk ne kerülje el figyelmüket!

Az elmúlt hónapokban több száz bérletesünk jelezte, hogy felajánlásunk ellenére szeretnék megváltani a következő évadra is hangversenybérletüket – ezt megtisztelő felajánlásnak vesszünk-, így amennyiben bérletének megvásárlásával támogatni kívánja a Győri Filharmonikus Zenekart, ezt a teljes ár mellett 25%, 50% és 75%-os kedvezménnyel tehet meg a bérletátvétel alkalmával.

Vissza