Musikverein - változás

2020. szeptember 25., péntek, 15:30

Tisztelt Közönségünk!

A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatósága a jelenlegi járványügyi helyzetben a legfontosabbnak a közönség és társulatának, művészeinek egészségét, biztonságát tartja. Bár nagy izgalommal vártuk, és már hosszú ideje készültünk Bécsbe az október 10-ei koncertünkre, az osztrák hatóságok által bevezetett intézkedések miatt a „Musikverein” című koncertünket le kellett mondanunk
A zenei élményről azonban nem kell lemondania közönségünknek! Miután ez a program több győri és vidéki bérletünk nyitókoncertjeként szerepelt, megoldásként egy módosított programot kínálunk bérleteseinknek, melyeket a Richter Teremben, illetve a mosonmagyaróvári és soproni helyszíneken különböző időpontokban pótolunk. Az elmaradt „Musikverein” program helyett így már „A Zene Világnapja” című koncertet kínáljuk fel hűséges közönségünknek. 

 

A koncert módosított programja - A Zene Világnapja

W. A. Mozart: Szöktetés a szerájból – nyitány            (6’)
Dohnányi E.: Ruralia Hungarica, op. 32b                    (25’)
P. I. Csajkovszkij: V. (e-moll) szimfónia, op. 64            (44’)
Vezényel: Berkes Kálmán 

 

Pótlások bérletenként:

Sándor János - 2020.09.30., 19 óra - Richter Terem
Nikisch Artur - 2020.10.08., 19 óra - Richter Terem
Richter János - 2020.10.09., 19 óra - Richter Terem
Mosonmagyaróvár Filharmonikus Hangversenybérlet
2020.10.05., 19 óra - Mosonmagyaróvár Flesch Károly Kulturális Központ
Liszt Ferenc Hangversenybérlet
2020. 10.06., 19 óra - Sopron, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ

 

Bízunk benne, hogy a pótlásra felkínált hangverseny programja elnyeri tetszésüket és időpontját is megfelelőnek tartják, mindemellett nagyon reméljük, hogy hosszú idő után végre személyesen találkozhatunk a Richter Teremben, illetve vidéki helyszíneinken! 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Győri Filharmonikus Zenekar kihirdette járványügyi intézkedéseit, az alábbi linken ezzel kapcsolatban minden információt megtalálnak (link). Kérjük olvassák el figyelmesen, és ennek megfelelően járjanak el! 

 

Köszönjük együttműködésüket!
 

Vissza