Rádióközvetítések

2020. november 17., kedd, 11:52

A Magyar Kormány legújabb járványügyi intézkedéseit követve a Richter Terem november 11-én bezárta kapuit. A művészbejáró azonban továbbra is nyitva marad, és addig amíg a Győri Filharmonikus Zenekar társulatának egészségügyi állapota lehetővé teszi, folyamatosan próbálnak és dolgoznak, készülnek bérletes koncertjeikre. “Megtartva” - a zenekar továbbra is számít hűséges közönségére, minden egyes hangversenyüket előző nap rögzítik, majd a zenei felvételt a koncert meghirdetett időpontjában - különböző csatornákon és felületeken - eljuttatják a hallgatósághoz.  

A zenekar számára nagy öröm, hogy a Varga Tibor bérletben meghirdetett Bogányi programot a Bartók Rádió élőben közvetíti az eredeti időpontban november 18-án, szerdán 19 órától. A társulatot Berkes Kálmán vezényli, közreműködik Bogányi Gergely zongoraművész. Ezt követi a Flesch Károly hangversenybérlet nyitókoncertje, Fúvósegyüttes címmel, melyet már felvételről sugároz a Győr+ Rádió vasárnap 16 órától. A kamarakoncerten közreműködnek a Győri Filharmonikus Zenekar művészei, Berkes Kálmán vezényletével és Szabó Balázs zenetörténész ismertetőjével. 

Hangolódjon a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjeire, kövesse szerda este a Bartók Rádiót, illetve vasárnap délután a Győr+ Rádiót, a 100.1 FM-en! 

Vissza