Somodari

2021. február 10., szerda, 15:16
Somodari győr

“Megtartva” - a Győri Filharmonikus Zenekar a jelenlegi járványügyi helyzetben bérletes koncertjeit továbbra is rögzíti, a zenei hangfelvételt - különböző csatornákon és felületeken – eljuttatja a hallgatósághoz.

A Nikisch Artur hangversenybérlet Somodari című koncertje 2021. február 14-én, 19 órától az alábbi link valamelyikére kattintva hallgatható meg. 

YouTube csatorna (Ide kattintva!)
Soundcloud csatorna (Ide kattintva!)


A Nikisch Artur hangversenybérlet idei első koncertjével Beethoven születésének 250. évfordulója előtt tisztelgünk, a mester egyetlen operájának, a Fidelio nyitányával indítjuk koncertünket. Ezt követően a csellóirodalom egyik legfontosabb darabját, Antonin Dvořák h-moll versenyművét Somodari Péter, a Bécsi Filharmonikus Zenekar szólócsellistája tolmácsolja. A koncert záró száma Beethoven VIII. szimfóniája, a társulatot Thomas Kornél dirigálja. A koncert házigazdája dr. Szabó Balázs zenetörténész. 
A Somodari című koncertet felvételről sugározza a Győr+ Rádió február 14 -én, vasárnap 17 órától az FM100.1-en, illetve online,  gyorplusz.hu-n. 


Jó zenehallgatást, hangolódjon a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjére! 
 

 

Vissza