Száraz tónak nedves partján

2023. március 9., csütörtök, 10:34

Száraz tónak nedves partján…nem a békák, hanem a Győri Filharmonikusok zenélnek. Bolondok napján, azaz április 1-jén ugyanis pár év kihagyás után ismét koncerthelyszínül szolgál az Aqua Sportközpont. „Sokan emlékeznek rá, hogy korábban két alkalommal is nagy sikerrel játszottunk az uszodában – emlékeztet rá Fűke Géza igazgató. – Akkor teljes mértékben kihasználtuk a helyszín adottságait, a nagymedence vízére úszószínpadot helyeztünk, a műsor összeállítása is e tematika köré épült. Bemutatkoztak a Győri Úszó Sportegyesület reménységei, elbűvöltek bennünket a szinkronúszók, megcsodálhattuk a Győri Balett művészeit is a partról, sőt versenyeztünk is velük. Most, hogy a medencében nincsen víz, ellenben bennünk ég a vágy, hogy erre a remek, bevált helyszínre visszatérjünk, április 1-jén nagy örömmel hívjuk egy közös zenei bolondozásra közönségünket.”

Egy könnyed hangulatú, igazi showműsorra számíthatnak mindazok, akik jegyet váltanak erre az estére. Komolyzenei gyöngyszemekkel, filmzenékkel és crossoverekkel is készül a társulat Berkes Kálmán avatott és humoros vezényletével, a zenekar nagy örömére Orosz Zoltán harmonikaművész is elfogadta az izgalmas felkérést. Az est műsorvezetője Litkai Gergely lesz, személye mindenképpen biztosíték a felhőtlen szórakozásra. A nem mindennapi koncert kulisszatitkairól annyit még Fűke Géza igazgató elárult, hogy az üres medence aljára építik a színpadot, ezen az emelvényen foglalnak helyet a művészek. A nézőknek nem kell aggódniuk, bárhol is foglaljanak helyet az uszodában, a koncert minden pillanatát kiválóan tudják majd követni.

Sok meglepetést tartogat még a Győri Filharmonikus Zenekar Bolondok napi koncertje, belépőiket a www.jegy.hu oldalon keresztül tudják megváltani.

https://www.jegy.hu/program/szaraz-tonak-nedves-partjan-145584/956634

Vissza