Végéhez közeledik népszerű sorozatunk

2021. szeptember 27., hétfő, 10:13
Győri Filharmonikus Zenekar

Június végén indítottuk útjára nagy sikerű Zenélő Udvarok elnevezésű sorozatunkat, mely szeptember végén a lezárásához közeledik. Közönségünk a társulat régebbi és újonnan alakult kamaraformációival és szólistáival több mint 60 alkalommal találkozhatott a győri belváros jól ismert helyszínein, illetve felfedezésre váró impozáns tereiben.  A sorozat sikere túlnőtt a város határain, együttesünk formációi ellátogatottak Mosonmagyaróvárra, Sopronba és Celldömölkre is. 

Köszönjük, hogy az elmúlt hetekben s hónapokban velünk tartottak térzenei bemutatkozásainkon, várjuk Önöket bérletes hangversenyeinken a Richter Terembe, a fiatalabb generációt pedig újra ifjúsági koncertjeinken. Kérjük, kövessék figyelemmel a zenekar weboldalát és online felületeit a Zenélő udvarok sorozat lezáró koncertidőpontjainak esetleges (időjárástól függő) változása miatt.

Az aktuális programunk a következő:

09.27. hétfő 18.30 óra:
Helyszín: Hotel Klastrom kerthelyisége (9021 Győr, Zechmeister u. 1.) 

Program: A Győri Filharmonikusok Arrabona Brass rézfúvós kvintettje
Közreműködnek:  Vörös Ádám, Németh Tamás, Dankos Ferenc, Tóth József, Tóth Bence

09.29. szerda 17 óra:
Helyszín: Püspöki Udvarbíróház- Borsos Miklós állandó kiállítás udvara (9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.) 
Program: Szalonzene
Közreműködnek: Csikár Enikő, Budai Sándor, Dombi Rajmund, Burai Zsolt, Sebestyén Péter, Kecskés Tamás

A Győri Filharmonikus Zenekar fentiekben felsorolt Zenélő Udvarok koncertjei díjmentesen látogathatóak. Belépéskor kérjük közönségünket készítsék elő védettségi igazolványát és személyi okmányát. Fontos megjegyeznünk, a programokhoz esőnapot nem jelölünk ki, programsorozatunk időpontjait és helyszíneit az éppen aktuális időjáráshoz igazítjuk. Erről és soron következő koncertjeinkről a GYFZ weboldalán és egyéb online felületein tájékozódhat kedves közönségünk.  

Szeretettel várunk minden győri zenekedvelőt!


 

 

 

Vissza