Zenélő Udvarok az augusztus 2-ai héten

2021. július 30., péntek, 13:09
Győri Filharmonikus Zenekar

Örömmel jelentjük, hogy nagy sikerrel folytatódik augusztus 2-tól a Győri Filharmonikus Zenekar Zenélő Udvarok elnevezésű programsorozata, a győriek továbbra is társulatunk kamaraformációival és szólistáival találkozhatnak a város ismert és felfedezésre váró, exkluzív helyszínein. 
Augusztus új időszámítást és sűrű munkarendet hozott társulatunk életébe, így ehhez igazítjuk már Zenélő Udvarok sorozatunk jövő heti programját. Jó hír, hogy hamarosan hétvégi udvari koncertekkel és kamarazenekari bemutatkozással is várjuk majd Önöket.  

A jövő heti aktuális programunk a következő:

08.02. hétfő 18 óra:
Helyszín: Domus Peregrini Apartman terasza (9021 Győr, Káptalandomb 8.) 
Program: “Mélyvíz”- Nagybőgő duó
Közreműködik: Budai Sándor, Horváth Mihály

08.04. szerda 19 óra:
Helyszín: Marcalváros, Arany János Általános Iskola és a Baksa Kálmán Gimnázium közti udvaron (9024 Győr, Örkény István utca 6. és 8. között)
Program: Szalonzene
Közreműködők:Csikár Enikő, Dombi Rajmund, Burai Zsolt, Budai Sándor, Sebestyén Péter, Kecskés Tamás

08.05. csütörtök 18 óra:
Helyszín: Magyar Ispita belsőudvara (9022 Győr, Nefelejcs köz 3.)
Program: Hegedű szólóest
Közreműködők: Kovács-Buizer Flóra

08.08. vasárnap 18 óra:
Helyszín: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Lapidáriuma, kőtár (Bécsi kapu tér 5.)
Program: Vonósnégyes
Közreműködik: Bónitz Márton, Ráczné Nagy Andrea, Rácz István, Molnár Dénes

A Győri Filharmonikus Zenekar fentiekben felsorolt Zenélő Udvarok koncertjei díjmentesen látogathatóak. A továbbiakban a kisebb formációk koncertjei szintén díjmentesek lesznek, a nagyobb, kamarazenekari produkciók pedig 750 forintos jelképes belépőjegy megváltásával látogathatóak (jegyvásárlás a belépés előtt 1 órával a helyszínen). Belépéskor kérjük közönségünket készítsék elő védettségi igazolványukat és személyi okmányukat. Fontos megjegyeznünk, a programokhoz esőnapot nem jelölünk ki, programsorozatunk időpontjait és helyszíneit az éppen aktuális időjáráshoz igazítjuk. Erről és soron következő koncertjeinkről a GYFZ weboldalán és egyéb online felületein tájékozódhat kedves közönségünk.  
 


 

 

 

Vissza