Zenélő Udvarok folytatódik

2021. július 2., péntek, 11:00
Győri Filharmonikus Zenekar

Egy régi, kedves hagyomány éled újra, és tölti meg új tartalommal a Győri Filharmonikus Zenekar. Július 5-től, hétfőtől folytatódik Zenélő Udvarok programsorozatunk, a társulat kamaraformációival és szólistáival az elkövetkezendő hetekben, hónapokban a tervek szerint a város mintegy 75 alkalommal találkozhatnak a zenekedvelő győriek. 

A jövő heti aktuális programunk a következő:

07.05. hétfő 18 óra:
Helyszín: Domus Peregrini Apartman terasza (Győr, Káptalandomb 8.)-  védettségi igazolvány nem szükséges
Program: Juhász Viktor cselló szólóest
Közreműködik: Juhász Viktor

07.06. kedd 18 óra:
Helyszín:Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Lapidáriuma, kőtár (Bécsi kapu tér 5.)- védettségi igazolvány nem szükséges
Program: Fagott-klarinét duó
Közreműködők: Fejes Ágnes, Lindemann László

07.07. szerda 18 óra:
Helyszín: Café Collis kávéház kerthelyisége (Győr, Káptalandomb 11., bejárat közvetlenül a Szent László Látogatóközpont Központi Recepciója mellett) - védettségi igazolvány nem szükséges, a kávézó a koncert alatt is nyitva tart,  így közönségünk a fogyasztás lehetőségével is élhet.
Program: Mélyrézfúvós kamaracsoport
Közreműködők: Szépszabó Krisztián, Hábetler Krisztián, Tóth József, Tóth Bence, Kecskés Tamás

07.08. csütörtök 18 óra:
Helyszín: Püspöki Udvarbíróház- Borsos Miklós állandó kiállítás udvara (Apor Vilmos püspök tere 2.) - védettségi igazolvány nem szükséges
Program: A Győri Filharmonikusok Arrabona Brass rézfúvós kvintettje
Közreműködők:  Vörös Ádám , Németh Tamás, Bolykó István, Tóth József, Tóth Bence

A fentebb felsorolt aktuális koncertek díjmentesen látogathatóak. A továbbiakban a kisebb formációk bemutatkozásai szintén díjmentesen, míg a nagyobb, kamarazenekari produkciók 750 forintos jelképes belépőjegy megváltásával lesznek látogathatóak (jegyvásárlás a belépés előtt 1 órával a helyszínen). Fontos megjegyeznünk, a programokhoz esőnapot nem jelölünk ki, sorozatunk időpontjait és helyszíneit az éppen aktuális időjáráshoz igazítjuk. Kedves közönségünk ezekről és a soron következő koncertjeinkről a Győri Filharmonikus Zenekar hivatalos honlapján és egyéb online felületein tájékozódhat.

Reméljük velünk tartanak, mi már nagyon várjuk a személyes találkozást! 
 

 

 

Vissza