Tatabánya bérlet

AMADEUS LIVE

2021. március 18., csütörtök, 18:00
Győr Városi Egyetemi Csarnok
9026 Győr, Vásárhelyi P. út 1.

ÚJ IDŐPONT!

Június 18. VAGY augusztus 31.

Műsor:

Miloš Forman: Amadeus

A 8 Oscar-díjat nyert film élő zenekari kísérettel, eredeti szöveggel, magyar felirattal, két részben.

Zeneszerző: Wolfgang Amadeus Mozart

Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar
Közreműködik: a Győri Nemzeti Színház Énekkara
Vezényel: Ernst van Tiel

Felhívjuk kedves Közönségünk figyelmét, hogy a filmzenei koncertre két lehetséges új időpontot sikerült rögzíteni, számításba véve a járványügyi intézkedések jövőbeni alakulását.

Így, az előadást június 18-án vagy augusztus 31-én változatlan helyszínen, az Egyetemi Csarnokban rendezi meg a Zenekar. Az együttes a járványügyi körülmények aktuális változását figyelembe véve, tájékoztatni fogja közönségét az előadás pontos dátumáról.

Természetesen a már megváltott jegyek érvényesek lesznek az új időpontra is.

Különleges művészi élményt kínáló estére várja a zene- és filmbarátokat a Győri Filharmonikus Zenekar a Győri Városi Egyetemi Csarnokba. A filmtörténet egyik legjobb, de mindenképpen legnagyobb hatású zenei filmje, generációk Mozart-képét alapvetően átformáló alkotása az 1984-ben Peter Schaffer színdarabja nyomán készült, Miloš Forman által rendezett, nyolc Oscar-díjat nyert Amadeus. A Mozart és riválisa, Salieri alakját középpontba állító dráma a zseni és a tehetség viszonyát taglalja – a zenetörténeti tényekkel ugyan kissé szabadon bánva, ám tagadhatatlanul szórakoztatóan és elgondolkodtatóan. A filmet ezúttal eredeti nyelven, magyar felirattal, ám élő zenekari kísérettel tekinthetik meg az érdeklődők: a Győri Filharmonikusokat Ernst van Tiel dirigálja.