Bérleten kívüli előadás

Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar

2023. június 8., csütörtök, 21:00
Dunakapu tér
2023. június 8. 21:00

Mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel fűszerezi meg a nyárindító hangulatot a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar 2023. június 8-án 21:00-tól a Dunakapu téren. A nagyszabású szimfonikus szuperkoncerten a győri közönség lehet részese elsőként a közös előadásnak, amely a turné nyitóeseménye lesz.

A Győri Filharmonikus Zenekarral közösen színpadra álmodott produkcióban a 8 fős alapformáción felül 50 filharmonikus zenész, 3 vokalista és minden alkalommal 1-1 meghívott sztárvendég lesz látható és hallható.

A 120 perces előadáson a zene mellett kiemelt szerepe van a vizuális élménynek is, erős hangsúlyt kap a LED háttérfalon megjelenített videós tartalom, amely a zenei betétek mondanivalójára reflektál. A dramaturgia fontos része a látvány- és zenevilág, a színpadi koreográfia, a fény- és hangtechnika összehangolása. A közönség a show-koncert alkalmával nem csupán egy koncerten vesz részt, sokkal inkább egy jól megkomponált, minden részletében kidolgozott rendkívüli előadás részesévé válik.

A Melody Maker zenekart a 90-es években indult sikeres sztárzenekarok tagjai alapították: Bebe, Glatz Gábor, Kató Zoltán a Back II Black tagjai voltak, Bedhy a Bestiák, Gajdos Attila Julian a ShyGys, Németh Gábor Némó a Club 54 csapatait erősítették. Jülek Tamás számos zenekar, többek között az R-Go gitárosa volt, illetve a csapat tagja Nyemcsók Bence billentyűs.

A Győri Filharmonikus Zenekar gazdag repertoárja nemcsak a klasszikus-tradicionális művekre terjed ki, hanem a könnyedebb műfajt is megfelelő módon tudja ötvözni szakmai képességeivel. A Győri Filharmonikus Zenekar mindig élen járt abban, hogy crossoverekkel, nem feltétlenül a saját repertoárjához kapcsolódó dolgokkal álljon elő.

A hangverseny ingyenesen látogatható.

A hangverseny ingyenesen látogatható. 

Vissza