Bérleten kívüli előadás

Stewart Copeland: Police Deranged for Orchestra

2022. augusztus 24., szerda, 19:00
Győr, Richter Terem
9021 Győr, Aradi vértanúk útja 16.

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
Új helyszín: Richter Terem

Ismét egy legendás rockzenész érkezik Magyaroszágra zenekarunk meghívására: augusztus 24-én a Police alapító dobosa, Stewart Copeland lép fel a győri Richter Teremben. Eímear Noone vezényletével, és a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével elhangzik majd többek között a Roxanne, a Can’t Stand Losing You, a Message In The Bottle, és további Police slágerek is.

Police Deranged for Orchestra a címe annak a koncertsorozatnak, amely keretében a legendás rocksztár és zeneszerző, Stewart Copeland nagyzenekari hangszerelésben mutatja be munkásságát. A szimfonikus zenekarral előadott program Stewart négy évtizedes pályaívét mutatja be, aminek részeként természetesen a Police legnagyobb slágerei is előkerülnek. A magyarországi helyszínen, Győrben Stewart mellett négy énekes is színpadra áll, továbbá a teljes Győri Filharmonikus Zenekar, Eímear Noone vezényletével. Az Equalizer című dal egy korábbi, Ravennában rögzített szimfonikus verziója így hangzott: https://youtu.be/vqoodQuZDDA

Stewart Copeland életútja kétségkívül különleges: ő a máig meghatározó hatású Police egyik alapító dobosa, de egyben sikeres zeneszerző is, aki operákat, balettelőadásokat és nagyzenekari darabokat egyaránt jegyez. Sikerét jól szemlélteti, hogy többször ismerték el Grammy-díjjal is a munkásságát: legutóbb éppen idén kapta meg az „Év legjobb albumának” járó díjat, a Ricky Kej-dzsel közösen jegyzett Divine Tides című albumért.

2022. augusztus 24., szerda 19 óra
Győr, Richter Terem
Stewart Copeland: Police Deranged for Orchestra

Közreműködik: Győri Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Eímear Noone
Jegyárak: 4 900 Ft, 7 900 Ft, 9.900 Ft, 14.900 Ft, 18.900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
https://www.stewartcopeland.net/