Disco Symphonic

A Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar szuper együttműködése egy évvel ezelőtt indult, azóta bemutatkozásukat nagy siker övezi. A Kékfrankos koncertsorozat Disco Symphonic című előadása felejthetetlen magyar és világslágerekkel fűszerezi meg a június 29-i nyárestét 20 órától a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban.Disco Symphonic

A crossover produkció örökzöld slágereket kínál olyan legendás előadóktól, mint  Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, ABBA, Dua Lipa. A felhangzó nagy dalok medley, azaz egyveleg formájában szólalnak meg, a legjobb és legismertebb részleteket, dallamokat fűzi egymásba Rácz Márton értő vezényletével.

A Melody Maker formációt a ’90-es évek magyar sztárzenekarok tagjai alapították. Bebe, Glatz Gábor, Kató Zoltán a Back II Black együttesben muzsikáltak, Bedhy a Bestiák, Gajdos Attila Julian a ShyGys, Németh Gábor Némo a Club 54 csapatait erősítették. Jülek Tamás számos zenekar, többek között az R-Go gitárosa volt, illetve a csapat tagja Nyemcsók Bence billentyűs, aki a jelenleg a Piramisban zenél.

A Győri Filharmonikus Zenekar profizmusa és maximalizmusa országosan is kiemelkedő, szakmailag magasan jegyzett. A társulat gazdag zenei repertoárja mind a klasszikus-tradicionális mesterműveket, mind a könnyedebb stílusú darabokat magában foglalja a közönség legnagyobb megelégedésére és örömére. A társulat nyári bemutatkozásai fesztivál jellegűek, komolyzenei koncertkínálatát csipetnyi nyári lazasággal elegyíti.

A 120 perces előadásban nemcsak a zenének, de a vizuális élménynek is kiemelt szerepe van, a LED háttérfalon megjelenő videós tartalom a zenei betétek mondanivalójára reflektál. A dramaturgia fontos része tehát a látvány- és zenevilág, a színpadi koreográfia, a fény- és hangtechnika összehangolása. Az élményt fokozza a fertrőákosi koncertsorozat helyszíne,  melynek különlegességét a tér akusztikája adja.

Jegyvásárlás

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.