Eredményes vadászat: meglett a Győri Filharmonikus Zenekar ellopott vadászkürtje

Örömmel osztjuk meg veletek azt a (már-már csodával határos) hírt, hogy az ellopott kürt meglett, és újra a jogos tulajdonosánál van! Az eredményes kürtvadászat részleteit alább olvashatjátok:vadászkürt
"A nyomozás adatai szerint 2024. január 15-én 16 óra körül ismeretlen tettes Győrben, az Árpád úton lévő szálloda előtt parkoló – a Győri Filharmonikus Zenekar használatában lévő – autóbusz alsó tárolójából elvitte az együttes egyik nagy értékű vadászkürtjét és a tartozékait.
Az eljárás keretében a rendőrök beszerezték a helyszín közelében lévő kamerarendszerek felvételeit, elemezték és értékelték azokat, valamint tanúkat hallgattak meg. Rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 41 éves férfit. A nyomozók a tettest február 16-án a Győri Rendőrkapitányságon – talált idegen dolog eltulajdonításával vagy nyolc napon belül történő át nem adásával elkövetett jogtalan elsajátítás vétsége miatt – gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során fény derült arra, hogy a vadászkürt az egyik rokonánál található, ahol a rendőrök kutatást tartottak, meg is találták, és még aznap visszaadták a sértettnek."
(Forrás: police.hu)
 
Köszönjük a fantasztikus munkát a Győri Rendőrkapitányságnak, a gyors híradást a helyi es országos médiának, valamint a sok megosztást, segítséget kedves követőinknek!
 
További információk a GyőrPlusz oldalán olvashatók. 
 
(Illusztráció: Pixabay)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.