Gyengénlátó Változat

Indul a Korszakok évad Dunaszerdahelyen is!

Berobbant az ősz, ezzel együtt elindult a Győri Filharmonikus Zenekar bérletvására Dunaszerdahelyen is. A 2024/2025-ös időszakban három fantasztikus koncertet ígérünk népszerű és szeretett művekkel, ugyanakkor nem maradnak el az igazi wow-élmények sem.

gyfz_2425EVADdszhely_nuwebpic_1920x1080px.jpg

A Filharmonikus Hangversenybérlet Dunaszerdahely október 22-én indul, vörös szőnyegen vonulhatunk be a Győr Városi Egyetemi Csarnokba. A filmzenekoncertek feketeöves karmestere, Alex Johansson dirigálja ismét társulatunkat, az est műsorvezetője Rákász Gergely koncertorgonista lesz, az együttes többek közt John Williams és Hans Zimmer legendás szerzeményeiből ad válogatást.  
 
A 2025-ös farsangi időszak vidáman indul a bérlettel, február 15-én meglepetéskoncerttel készülünk sok humorral és vidámsággal. Többek között Lehár Ferenc, Strauss és Hacsaturján műveit adjuk elő Török Levente vezényletével a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Végül közös koncertünket a Kossuth-díjas Hot Jazz Banddel április 5-én tartjuk, Rácz Márton dinamikus vezényletével az 1920-as, ’30-as és ’40-es évek slágereit, kupléit játsszuk.  

Reméljük, hogy sokszínű kínálatunkkal elnyertük tetszésetek, felhívjuk figyelmetek, hogy  a bérletet 40 Euróért vásárolhatjátok meg a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban, szeptember 18-tól. További információkért kérjük, kövessétek Facebook-oldalunkat! Reméljük velünk tartotok a következő évadban is!

A dunaszerdahelyi bérlet online brosúrája IDE kattintva megtekinthető. 

A bérlet online is megvásárolható IDE kattintva. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.