Kérjük, támogasd adód 1%-ával a Győri Filharmonikus Zenekart!

Adód 1%-át olyan újításokra szánnánk, melyek teljes egészében közönségünk javát szolgálják. Az utánpótlás kérdése első helyen szerepel együttesünk életében, így a jövőben még több olyan kezdeményezéssel készülünk, mely egyszerre szólítja meg a gyerekeket és szüleiket.Ado1szazalek

Hálásan köszönjük, hogy eddig is velünk tartottatok és tartotok Győrben és vidéki helyszíneinken!

A Győri Filharmonikus Zenekar sikeres működésének záloga az a társadalmi beágyazottság, mely szerves részét képezi mindennapjainknak. Lokálpatriótaként kötelességünknek tartjuk, hogy abból a sok jóból, amit kapunk, visszaadjunk szűkebb környezetünknek, támogassuk a rászorulókat, példát mutatva ezzel az együttes fiatalabb tagjainak. Hisszük, hogy Győr kulturális ékkövére méltán lehetünk büszkék, minden itt élő lokálpatrióta számára fontos, hogy társulatunk működése biztos talapzaton álljon.

Ebben a kiemelt tavaszi időszakban, amikor mindenki szabadon dönthet személyi jövedelemadójának 1%-áról, nagy megtiszteltetés volna, ha eszükbe jutnánk azoknak, akik rendszeresen járnak koncertjeinkre, hallgatnak bennünket és ismernek, szeretnek minket. A Győri Filharmonikus Zenekar mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2024/2025-ös szezon sikeresen, telt házas koncertekkel folytatódjék, és miután küszöbön áll a következő évad tervezése, továbbra is szükségünk van a támogatásodra! Arra kérünk, adód 1%-ával segítsd a Győri Filharmonikus Zenekart nemes céljai megvalósításában!

Adód 1%-át olyan újításokra szánnánk, melyek teljes egészében közönségünk javát szolgálják. Az utánpótlás kérdése első helyen szerepel együttesünk életében, így a jövőben még több olyan kezdeményezéssel készülünk, mely egyszerre szólítja meg a gyerekeket és szüleiket.
Folytatjuk és még magasabb szintre emeljük a zenélő programok (Nyári Zenetábor, Zenélő Hétvégék) szervezését, a gyermekek szüleinek, nagyszüleinek bevonását, de a karitatív tevékenységek is fókuszba kerülnek.
Fontosnak tartjuk, hogy a győri vakok és gyengénlátók számára biztosítsuk az ingyenes koncertélményeket, a régiós nyugdíjas klubok számára pedig rendszeresen ajánlunk fel próbalátogatási lehetőséget.
Emellett az egyetemmel is szoros kapcsolatot építettünk ki: a koncertlátogatási szándékkal regisztrált hallgatókat (akik jelentkezését folyamatosan várjuk) szeretettel invitáljuk a hangversenyeinkre, de célunk, hogy az alumnik számára is minél több kedvezményt és ingyenes koncertélményt biztosíthassunk.
Végül, de nem utolsósorban pedig említsük meg új kezdeményezésünket, a Közönségzenekart, melynek toborzása e szezonban kezdődött, pár hónapon belül pedig minden bizonnyal gyümölcsöző eredménye lesz az első közös munkafolyamatoknak.

Köszönjük, ha velünk tartasz a folytatásban, és adód 1%-ával támogatod működésünket és a következő évadra vonatkozó céljaink megvalósítását!

Fűke Géza
igazgató

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.