Segítsünk együtt!

Egy igazán különleges koncertre invitáljuk Önöket! Február 29-én az Egyetemi Hangversenyteremben Kelemen Barnabás közreműködésével jótékonysági hangversennyel támogatjuk a Kapcsok Alapítvány célkitűzéseit. Kapcsok_Jótékonysági koncert kreatívja

A győri Kapcsok Alapítvány azért dolgozik, hogy a sajátos nevelési igényű (SNI) gyerekek és fiatalok megtapasztalhassák a kézfogás erejét, újító szemléletű, lelkes gyógypedagógusok munkájának köszönhetően fejlődhessenek, a sikeres integrációt követően kiegyensúlyozott, munkaképes felnőttekké válhassanak.

A társadalmi szerepvállalás alapvetés a Győri Filharmonikus Zenekar több évtizedes sikertörténetében, az összefogás erejét társulaton belül és a hűséges közönséggel karöltve is folyamatosan megéli. A Kapcsok Alapítvány küldetése megérintette a társulatot, a jótékonysági hangverseny ügyének sikeresen megnyerte Kelemen Barnabást, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművészt, aki az est karmestereként tökéletes programot állított össze. A február 29-i hangverseny Mozart F-dúr Divertimentójával adja meg a méltó felütést, ezt követi M. Haydn G-dúr hegedűversenye, majd a második félidőben hangzik fel Schubert V. (B-dúr) szimfóniája az Egyetemi Hangversenyteremben.

Töltsük meg az Egyetemi Hangversenytermet, csatlakozzon Ön is a jó ügyhöz!

Jegyek (6300 Ft-os támogatói áron) a Richter Terem jegypénztárában vásárolhatók.

Online jegyvásárlás: 

https://gyfz.jegy.hu/program/jotekonysagi-hangverseny-kelemen-barnabassal-159365/1117445

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.