Zene, bor és jótékonykodás

2024_03_06_Kantharosz 07.JPGA társadalmi szerepvállalás alapvetés a Győri Filharmonikus Zenekar több évtizedes sikertörténetében. A társulat mindig egy emberként áll a jó és igaz ügyek mellé, így van ez a Kantharosz Gálával is, melynek kezdetek óta támogatója és első számú résztvevője a kiváló együttes.

Az országos hírű jótékonysági esemény idén a tágasabb Győri Nemzeti Színházba költözik, a Győri Filharmonikus Zenekar izgalmas és különleges műsorral készül Orosz Zoltán harmonikaművésszel, Rácz Márton vezényletével. Részleteket erről a társulat igazgatója, Fűke Géza árult el a szerdai sajtótájékoztatóján. „Miután egy jótékonysági borárverésről beszélhetünk autentikus találkozásnak lehetünk részesei április 4-én. Rögtön találunk párhuzamot a francia sanzonok és a francia bor közt, mely az európai gasztronómiai identitás része. Ahol ez a csodálatos hangszer, a harmonika jelen van, ott biztosított a jó hangulat és vidámság, melynek az egyik legfontosabb kelléke a csodás nedű. A szórakoztatás mellett legfőbb célunk a jótékonykodás, reméljük az összefogás ereje ismét komolyan megmutatja magát” – fogalmazott az igazgató.

A 12. Kantharosz Gálán a szervezők rekordbevételt várnak, mely a jegyek eladásából, a borlicit összegeiből és a támogatói felajánlásokból adódnak össze. A jegyek szépen fogynak, tegyük ígéretessé együtt a tehetséges, rászoruló gyerekeket jövőjét!

A sajtótájékoztatóról készült cikk az alábbi linkre kattintva olvasható:
https://www.gyorplusz.hu/gyor/kulonleges-tetelekkel-jotekonykodik-a-kantharosz

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.