Szponzoráció

Segítsd társadalmi szerepvállalásoddal,  hogy a zene élménye minél többekhez eljusson!

A gazdasági szféra meghatározó szereplői ma már alapvetésként kezelik a társadalmi felelősségvállalás kérdését, keresik a lehetőségét annak, hogy erősítsék a kultúra iránti elkötelezettségüket. támogatásukat, ezáltal a művészet értékközvetítése hatékonyabb és erősebb lesz.

A vállalatok, cégek társadalmi felelősségvállalásukkal, a helyi kulturális élet támogatásával jelentősen hozzájárulnak a régió életminőségének további javításához. A Győri Filharmonikus Zenekar kiemelt képviselője a hazai kulturális értékeinek, világszínvonalú előadásaival öregbíti a város és az itt élők jó hírét. A nemzetközileg is jegyzett együttest a 19. század második felében alapították, 1968-ban vált hivatásos együttessé. Fennállása óta szinte valamennyi európai országban és a tengerentúlon is számos sikeres koncertet adott. A zenekar gazdag repertoárja nemcsak a klasszikus-tradicionális művekre terjed ki, hanem a könnyedebb műfajt is tökéletesen ötvözni professzionális szakmaiságával.  

A kiváló társulat fő támogatói Győr Vármegyei Jogú Város, a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint 2015 óta főszponzora a prémium kategóriás Audi Hungaria Zrt.. További támogatói: Magyar Művészeti Akadémia, Palatia Nyomda és Kiadó Kft., Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft., C.T. Partner Ingatlan, Universitas-Győr Nonprofit Kft., Hatos és Társa Nyelviskola Kft., Bálin Győri Órás Bt., Center Virág Art Design, Speedfit, Print Brokers Team, TÓTHBORBIRTOK.

Tradíció és innováció, értékalapúság és elhivatottság – legyél partnerünk, és támogasd Te is a Győri Filharmonikus Zenekar nemes céljait!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.