Tradíció és innováció - küszöbön a 2024/25-ös évad

Hálásan köszönjük, hogy eddig is velünk tartottak és tartanak Győrben és vidéki helyszíneinken!adoegyszazalek

Lételemünk a zene, estéről estére töltjük meg az üres kottafejeket gondolatokkal, érzelmekkel. Mindenki játszik, a közönség tapsa és szeretete a legnagyobb elismerés, melyben egy művész részesülhet. Felemelő érzés. Óriási a felelősségünk abban, hogy a zeneszerető publikumot estéről estére felhőtlen, örömteli pillanatokkal ajándékozzuk meg. Az, hogy alkothatunk és adhatunk, hogy találkozhatunk a közönséggel, óriási ajándék. Hisszük, hogy Győr kulturális ékkövére méltán lehetünk büszkék, és bízunk abban, hogy minden itt élő, lokálpatrióta számára fontos, hogy a társulat működése biztos talapzaton álljon. Ebben kérjük most az Ön segítségét!

Tradíció és innováció – zenekarunk mindenkori hitvallásához igazodunk, a befolyt összeget olyan újításokra szánjunk, melyek teljes egészében közönségünk javát szolgálják. Az utánpótlás kérdése első helyen szerepel, a jövőben még több olyan kezdeményezéssel készülünk, mely egyszerre szólítja meg a gyerekeket és szüleiket! Természetesen a teljes zeneszerető közönség igényét figyelembe vesszük, a célunk az, hogy mindenki megtalálja a kedvenc zeneszerzőjét, műsorszámát, műfaját a repertoárunkban.

Biztosítjuk arról, hogy a Győri Filharmonikus Zenekar mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2024/25-ös szezon sikeresen, telt házas koncertekkel folytatódjék, és miután küszöbön áll a következő évad tervezése, továbbra is szükségünk van az Ön támogatására!

Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Győri Filharmonikus Zenekart!
 
A kedvezményezett adószáma: 16718304-2-08
A kedvezményezett neve: Győri Filharmonikus Zenekar

 
Köszönjük, hogy céljaink megvalósulását ezúton is segíti!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.