Zenélő Hétvégék - Amerikai zsongás

A Győri Filharmonikus Zenekar népszerű tematikus hétvégéjén amerikai zsongás járja át Richter Termet. A lelkes diákok Leonard Bernstein és George Gershwin művein keresztül közelebb kerülhetnek az amerikai zene történetének izgalmas korszakához.Zenélő Hétvégék_március

 

„Amerikai zsongás” – a Zenélő hétvége következő, március 23-24-i programjában többek között feldolgozzuk az "Egy amerikai Párizsban" című film zenéjét, színészkedünk, zenélünk, további izgalmas interaktív és meglepetés programokkal várjuk a zeneszerető gyermekeket.

A tematikus hétvégéhez kapcsolódik a március 24-i 17:18 hangversenybérlet aktuális koncertje, melyre nagy szeretettel várjuk a családokat, hogy gyermekeikkel együtt hallgathassák meg Dohnányi Ernő, Leonard Bernstein és George Gershwin mesterműveit Farkas Róbert vezényletével.

A Zenélő Hétvégék márciusi programjának ára: 9.000 Ft, mely a résztvevő diákok, valamint szüleik számára is tartalmazza a 17:18-as Egy amerikai Párizsban című koncertünk jegyárát. A kisebbekre a hangverseny idején - igény szerint - óvónők, óvodapedagógusok vigyáznak a Richter Terem Fesztiváltermében.

A gyerekek jelentkezését március 20-ig várjuk, a tabor##kukac##gyfz.hu email címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.