Exkluzív, 4 koncertből álló karácsonyi hangversenybérlet

GYFZ karácsonyi bérletAjándékozz élményt szeretteidnek!

Egyedülálló karácsonyi ajánlatunkban a Győri Filharmonikus Zenekar jövő év januári 17:18-as Képek a zenében, a februári Német romantika, a márciusi Missa Solemnis és az áprilisi Klasszikus-romantikus című koncertjei szerepelnek.

Képek a zenében című januári programban Muszorgszkij Egy kiállítás képei című izgalmas műve csendül fel a művészeti vezető, Berkes Kálmán dirigálásával. A délutáni koncerten a darabról érdekességeket dr. Szabó Balázs zenetörténész árul el. Szintén Berkes Kálmán vezényletével hangzik el a Német romantika című program, Brahms D-dúr hegedűversenyével - a szólista Marie-Astrid Hulot lesz - és Mendelssohn-Bartholdy IV. „Olasz”szimfóniájával. Az ünnepi sorozat következő bemutatkozása a ritkán hallható, a maga nemében egyedülálló Beethoven Missa solemnis című oratóriuma, amit a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus előadásában hallgathat meg. Az est karmestere Debrecen főzeneigazgatója, Somogyi- Tóth Dániel lesz.  A sorozat zárókoncertje (Klasszikus-romantikus) április 7-én csendül fel az Egyetemi Hangversenyteremben Haydn és Brahms kamaraműveivel, a társulat kiválóságainak közreműködésével.

A kedvezményes bérletet most 9.900 Ft-ért lehet megvásárolni a Richter Terem jegypénztárában, amit a Győri Filharmonikus Zenekar ajándékaként egy exkluzív karácsonyi tokban vehetsz át.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Olvass friss információkat, értesülj aktualitásokról, rendezvényekről!

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Győri Filharmonikus Zenekar hírlevelére.