Hírek

A felfedezések koncertje Bényi Tiborral

„Hallgassuk a régi korok zenéit!” – ezzel a felkiáltással invitálja a zeneszerető győrieket a Salzburgból hazatelepülő Bényi Tibor karmester. A Győri Filharmonikus Zenekar nyárindító koncertjének műsora igazi felfedezést tartogat június 12-én. A 18. század egyik legjelesebb német zeneszerzője, Georg Philipp Telemann neve barokk pályatársai, Johann Sebastian Bach és Georg Friedrich Händel mellett méltatlanul kissé elfeledett – ám a maga korában Németországban híresebb volt mindkettőjüknél.

Tovább

Richter Terem jegypénztár

Kedves Közönségünk!

A Richter Terem jegypénztára 2023.június 13-án (kedden) 16:30-kor bezár.

Nyitás: 2023. június 14. (szerda) 10:00.

Tovább

Ingyenes, fergeteges buli a Dunakapu téren!

Óriási ingyenes bulira számíthanak mindazok, akik részesei lesznek a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar közös crossover produkciójának június 8-án csütörtökön 21 órától. A nagyszabású zenei utazáson a győri közönség elsőként élheti át a POP, ROCK, DISCO, FUNKY című előadást, mely közös turnéjuk nyitóeseménye a Dunakapu téren.

Tovább

Meglepetésajánlat bérleteseink számára!

Sok megkeresés érkezett be hozzánk azzal kapcsolatban, hogy buszos utazás hiányában nem tudnak eljönni a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházba szervezett koncertjeinkre, ezért úgy döntöttünk, meglepjük Önöket egy különleges lehetőséggel.

Tovább

Balogh Máté I. szimfóniája az Év Zeneműve!

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Balogh Máté I. szimfóniája Artisjus-díjas, az Év komolyzenei műve!

A mű zenekarunk megrendelésére készült, melynek ősbemutatójára 2022. június 2-án került sor az Evangélikus Öregtemplomban, Rajna Martin vezényletével.

Sok szeretettel gratulálunk!

Tovább

Péter Bence Symphonic sajtótájékoztató

Péter Bence Symphonic- egy semmihez sem fogható zenei katarzisban lesz része mindazoknak, akik jegyet váltanak a szeptember 8-i győri koncertre!

Tovább

Péter Bence Symphonic az AUDI Arénában!

Péter Bence világhírű zongoravirtuóz, zeneszerző és zenei producer sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. A Győri Filharmonikusokkal közös műsora tovább emeli a tétet szeptember 8-án (pénteken) 19:00-tól az AUDI Arénában.

Tovább

Rajzold le kedvenc zenetáboros élményed, és nyerj!

Rajzold le kedvenc zenetáboros élményed, és nyerj!

9-13 év között vagy, és rajongsz a zenéért? 

Szívesen részt vennél a GYFZ 2023. évi nyári zenetáborában?

Akkor nincs más dolgod, mint

1. lerajzolni a kedvenc zenetáboros élményed (vagy ha nem voltál még nálunk táborban, egy elképzelt zenetáboros élményt),

Tovább

Kihagyhatatlan nyári bérletajánlat - Kékfrankos koncertsorozat 2023

Remek hírrel indítjuk a hetet! A Győri Filharmonikus Zenekar Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházba meghirdetett 3 nyári koncertjére 10 napig kedvezményes áron, azaz 15.000 Ft-ért vásárolhat bérletet - méghozzá a legjobb, első kategóriás helyekre!

És hogy mit tartalmaz a szuper áron megvásárolt bérlete?

Tovább

Szimfonikus szuperkoncert a 90-es évek sztárjaival

Mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel fűszerezi meg a nyárindító hangulatot a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar 2023. június 8-án 21:00-tól a Dunakapu téren. A nagyszabású szimfonikus szuperkoncerten a győri közönség lehet részese elsőként a közös előadásnak, amely a turné nyitóeseménye lesz.

Tovább

Oldalak